Lediga jobb kundtjänst

Att jobba på Nordicom

Se lediga jobb inom kundtjänst

Nordicom är ett center för alla behov inom kundrelationer. Vår ambition är att hjälpa Nordens ledande varumärken med kundservice, bemanning, backoffice och affärsutveckling. Vi söker dig som är social och gillar att hjälpa andra människor, och samtidigt stimuleras av problemlösning. Hos oss får du redskapen för att utveckla dina förmågor, göra karriär och framförallt göra en värdefull insats. Nedan kan du söka våra lediga jobb inom kundtjänst.

lediga jobb kundtjänst
lediga jobb kundtjänst
Kom igång!

Lämna CV
Lediga jobb

En arbetsplats fylld av möjligheter

Tillsammans uppnår vi något extraordinärt

Teamwork

Vi jobbar tillsammans och når gemensamma mål. I Nordicom-familjen har du tillgång till stöd och hjälp från ledning och kollegor.

Frihet

Att ta ansvar lönar sig på Nordicom. Vi erbjuder olika modeller där du som anställd kan frisätta tid och variera ditt arbete.

Möjligheter

Vårt mål är att du inom Nordicom-koncernen alltid ska finna nästa steg i din karriär. Lojalitet och prestation ger möjligheter att klättra internt.

Trivsel

Vi är en social arbetsplats där umgänge och aktiviteter är en del av vår vardag. Räkna med att ha kul på jobbet!

Lediga jobb inom kundtjänst & kommunikation

Alla människor är bra på olika saker. Vi hjälper dig att identifiera dina styrkor

På Nordicom finns det verkligen något för de flesta, oavsett vilken typ av person du är, eller vilken ålder och erfarenhet du har. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där positiv inställning och en ”can do-attitude” är den mest premierade egenskapen. Med den inställningen kan vi hjälpa dig att bygga vidare på din kompetens och ta nästa steg i din personliga utveckling och karriär.

Nordicom Karriär
Nordicom Karriär

Avancera internt

En organisation designad för att skapa nya interna karriärmöjligheter

Hos Nordicom är vi måna om din personliga resa och vill gärna vara din partner genom hela ditt arbetsliv. Vi investerar i dig som anställd och ger dig tiden att bygga upp en bra grund. Du kommer att få lära dig att kommunicera med människor, att ha tålamod och empati, lära dig konsten att sälja, och mycket mer. När du är redo att ta nästa steg i karriären finns möjligheter att avancera internt, som ledare, utbildare, account manager eller inom vår rekrytering och bemanning. Vår övertygelse är att det alltid är bäst – och mest rättvist – att tillsätta nya tjänster internt, för att maximera möjligheterna för våra egna medarbetare att kunna göra karriär inom Nordicom.

Hör av dig – sök lediga jobb inom kundtjänst

Om du tror att detta kan vara något för dig, så vill vi gärna att du hör av dig. Vi finns centralt i Örebro, nära slottet, i nyrenoverade och fräscha lokaler med utrymme för underhållning och umgänge. Hos oss företräder du välkända varumärken och får god ersättning, pensionsavsättning och mycket mer. Sök våra lediga jobb inom kundtjänst eller skicka in ditt CV till oss. Vi har många nya projekt på gång, och om du finns med i vår personalpool är du prioriterad inför nya tjänster. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vill du veta mer?