Kompetent personal när ni behöver det

Så att verksamheten kan rulla på som vanligt

Tillsätt utbildad personal som är redo att göra en insats

Anlita Nordicom för era bemanningsbehov och stå aldrig utan personal. Vi täcker upp för er under sjukdom, semester eller tillfällig personalbrist. Det är även ett effektivt sätt att prova på en kandidat utan att göra ett för stort åtagande genom att själva anställa personen. Vi gör det enkelt för er genom vår rekryteringsprocess där vi hittar och utbildar den rätta kandidaten.

Därefter påbörjas uthyrningen till er. Personen är anställd av Nordicom och vi både coachar denne och har uppföljning med er personal, så att den nya medarbetaren utvecklas och trivs i sin roll. Känner både ni och medarbetaren att det har fungerat bra, kan ni välja att anställa denne efter en viss tid, eller fortsätta att ha personen anställd via oss.

Bemanning kundservice
Bemanning kundservice

Specialistområden

Vi hjälper er att hitta personal inom följande områden
Bli uppringd
Kundservice & support
Säljare rekrytering
Säljare & KAM
Marknadsföring bemanning
Marknadsföring & design

Kundservice och support

Att ha rätt kundservicepersonal är avgörande, då de ofta är era kunders enda kontakt med er. De är ert ansikte utåt. Vi hjälper er att hitta rätt kandidater genom en välutvecklad process. Dels gör vi urval som är baserade på tester och personlighet, och vi tittar på om de sökande i övrigt passar ert företag och er kultur. Vi granskar även deras branschspecifika kunskap och erfarenhet. Till exempel hur de ställer de sig till vanligt förekommande problem, hur deras datavana är och vilka typer av system kandidaterna har erfarenhet av.

Helpdesk
Säljare bemanning

Säljare och KAM

Bra säljare och key account managers driver er verksamhet framåt. De behöver vara positiva, ihärdiga och långsiktiga. Rätt säljkår gör underverk för er verksamhet och bidrar till både tillväxt och ekonomisk trygghet för hela organisationen. Gällande säljarrollen är det extra viktigt att ni tittar på fler aspekter utöver personens CV, som till exempel förmågan att arbeta under press och möjlighet att resa i tjänst. Rekrytering av en ny säljare kräver ett helhetsperspektiv, då personen ska hantera era kunder varje dag, stora som små. Då behövs ett tydligt urval för att hitta rätt profil, som passar just er och era mål.

Marknadsföring och design

Det är ingen brist på marknadsförare, designer och grafiker där ute. Men att hitta rätt person, som faktiskt kan utföra tjänsten, är inte alltid lika lätt. Då dessa tjänster och programvaror blir alltmer komplexa krävs en rekryteringspartner med insikt i branschen. Någon som kan göra en korrekt kravställan. Detta sparar er tid och hjälper er att säkra en långsiktig investering i ny personal. Vi assisterar er vid tillsättningen av social media managers, SEO/SEM-konsulter, art directors, kommunikatörer, copywriters, mediasäljare, webbutvecklare, grafiker och många andra tjänster.

marknadsföring bemanning

Vår process

Planering och kravställning
Våra medarbetare går noggrant igenom vem ni söker, det vill säga er idealkandidat och de egenskaper ni önskar att personen ska ha. Vi utforskar även ert företag på djupet. Vad ni står för, vad ni har för kultur och vilka som idag arbetar hos er. Om vi lär känna er bra kan vi företräda er på ett proffsigt och samstämmigt sätt. Slutligen tittar vi på vad som i praktiken krävs för tjänsten. Det innefattar bland annat frågor kring vilket arbetsområde och vilka arbetsuppgifter kandidaten ska arbeta med och vilka förväntningar ni har på en person i den rollen.

Jobbannons
Vi skriver sedan er jobbannons utifrån den planeringen och kravställningen. Genom att vara extra tydlig med vilken typ av person ni söker och vilka krav ni ställer på kompetens slipper ni onödiga ansökningar. Detta sparar värdefull tid och administration. Annonsen publiceras sedan i de mest effektiva medierna för den typ av tjänst som utannonseras.

Planering jobbannons
Planering mobil

Urval
Inledningsvis tittar vi alltid i vår egen kandidatbank om vi snabbt kan matcha er med någon som kan passa er sökprofil. Vi väljer de mest passande kandidaterna från de CV:n och personliga brev som vi har fått in via våra olika rekryteringskanaler. Sedan börjar vi med telefon- och videointervjuer. Då lär vi känna de sökande och identifierar deras personlighet, kompetens och engagemang. Därefter väljer vi ut ett antal som bokas in för intervju.

Intervju och tester
Vi hjälper er att planera in en optimal struktur för intervjuerna, med fokus på de viktigaste egenskaperna och kompetenserna. Vi tar fram de frågor som verkligen kan särskilja och identifiera rätt kandidat. Alternativt håller vi intervjuer åt er och rapporterar sedan viktiga punkter vidare till er. De kandidater ni vill gå vidare med kan ni också välja att utföra en rad olika färdighetstester med.

Intervju
Urval intervju

Referenser
Vi hjälper er att samla in referenser från era slutkandidater och visar upp dem för er. Tillsammans utvärderar vi deras innebörd. Komplettering sker vid behov.

Slutkandidater
De bästa kandidaterna presenteras för er. Ni får all information ni behöver för att kunna ta ett bra beslut angående vilka ni önskar hyra in.

Slutbedömning anställning
Slutbedömning mobil

Vill du veta mer?

Choose your language