Stärk din kompetens via yrkesutbildning

Företagsutbildningar och yrkesutbildningar

Nordicom utbildar både arbetssökande som vill göra sig mer attraktiva på arbetsmarknaden och företagspersonal som vill öka sin kompetens.

Innehållsrika företagsutbildningar som stärker kompetens

Vi brinner för kunskap och utbildning och delar gärna med oss av den. Nordicom utbildar också företag som vill stärka sin personal inom ett visst område. Det kan exempelvis vara så att er interna kundserviceavdelning skulle behöva få en bättre problemlösningsförmåga och utveckla nya rutiner och arbetssätt. Det kan också handla om att era säljare ska gå från att arbeta med ren transaktionstjänst till ett mer löpande kundansvar. Nordicom har färdiga generella utbildningar för dem som har lite eller ingen erfarenhet. Vi kan även skräddarsy en utbildning efter era behov och ta fram en struktur som kan innefatta bland annat utbildning och testning.

Vi tillgodoser utbildningar inom:

  • Kundservice
  • Försäljning
  • Marknadsföring
Yrkesutbildning Kundservice
Yrkesutbildning Kundservice
Yrkesutbildning kundservice
Yrkesutbildning-kundservice

Yrkesutbildning

Nordicom hjälper dig att få grundläggande kunskaper och ger dig coaching kring hur du ska göra för att bli mer attraktiv på arbetsmarknaden

Vi vänder oss till personer som vill komma in på arbetsmarknaden eller få kunskaper om ett nytt yrke genom konkreta och användbara utbildningar. Vårt mål är att utbilda dig som vill veta mer om våra kärnområden: kundservice, försäljning eller marknadsföring. Efter avslutad utbildning kan det dessutom vara så att du blir erbjuden en provanställning på Nordicom eller via vår bemanningsavdelning, där du kan bli uthyrd och arbeta hos någon av våra kunder.

Vill du veta mer?

Choose your language